Crypto

FET, AGIX en OCEAN smelten samen tot ASI

June 6, 2024

De toekomst van gedecentraliseerde AI krijgt een nieuwe impuls met de oprichting van de Superintelligence Alliance, een samenwerkingsverband tussen drie vooraanstaande AI-bedrijven: Fetch.ai, SingularityNET en Ocean Protocol. Deze alliantie brengt niet alleen hun expertise samen, maar ook hun tokens, wat resulteert in de creatie van een geheel nieuw token: het Artificial Superintelligence (ASI) token.

Samenvoeging van tokens

Als onderdeel van deze strategische alliantie zullen de bestaande tokens van Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) en Ocean Protocol (OCEAN) worden samengevoegd tot het nieuwe ASI-token. Dit betekent dat FET, OCEAN en AGIX vanaf 7 juni 2024 om 16:00 uur CEST in onderhoudsmodus zullen gaan totdat de merge naar ASI is voltooid. Gedurende deze periode zal het niet mogelijk zijn om te handelen met FET, AGIX en OCEAN tokens. Na afronding van de merge en de conversie in ons systeem, zullen de nieuwe ASI-tokens beschikbaar zijn in je BCM-account.

Wat betekent dit voor jou?

Deze verandering heeft direct invloed op klanten die FET, AGIX of OCEAN tokens in hun BCM-account hebben. Het besluit om de tokens samen te voegen en de alliantie op te richten is met brede goedkeuring van de community ontvangen. Dit betekent dat jouw FET, AGIX en OCEAN tokens automatisch zullen worden omgezet naar ASI tokens.

De omwisselkoersen voor de conversie zijn als volgt vastgesteld:

  • Je ontvangt 1 ASI voor elk FET-token.
  • Voor elk OCEAN-token ontvang je 0.433226 ASI.
  • Elk AGIX-token wordt omgezet in 0.433350 ASI.

De omzetting van je FET-, AGIX- en OCEAN-balans naar ASI zal in de komende twee weken plaatsvinden. BCM verzorgt deze swap zonder bijkomende kosten of fees.

Wat moet je doen?

Klanten met FET, AGIX of OCEAN hoeven niets te doen. BCM zal de volledige swap van FET, AGIX en OCEAN naar ASI voor je verzorgen. Na afronding van het proces zullen de nieuwe ASI tokens automatisch in je account verschijnen.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie wensen, neem dan gerust contact op met onze helpdesk. We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.