Beschikbaar op iOS en Android

We hebben het veilig en eenvoudig gemaakt om crypto te kopen, verkopen en te bewaren met onze mobiele apps. Zo kan je altijd en overal over je crypto beschikken en handelen wanneer jij dat wilt.

Over BCM

BCM (voorheen Bitcoin Meester) is een Nederlandse crypto aanbieder, opgericht in 2017. Op het BCM platform kunnen gebruikers veilig en eenvoudig meer dan 170 coins verhandelen, bewaren én beloningen verdienen op hun crypto.

BCM is ontstaan vanuit enthousiasme voor crypto en blockchain. Wij willen crypto en digitaal eigenaarschap voor iedereen toegankelijk maken. Dat doen we door middel van educatie, inspiratie en razendsnelle support. Met ons betrouwbare platform stap je de wereld van crypto veilig en verantwoord binnen.

BCM. Own your future today.

Waarom kiezen voor BCM?

Eenvoudig en snel

Ons platform is super gebruiksvriendelijk en snel. Of je nu net begint met crypto of al ervaring hebt, bij BCM vind je alles wat je nodig hebt op één platform.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij zijn geregistreerd bij de DNB, houden klanttegoeden 1:1 aan en beheren die in een aparte stichting derden gelden.

Nederlandse broker

Wij houden van contact en doen er alles aan om je te helpen. Een BCM klant verdient de beste hulp, ongeacht de vraag of taal.