Beschikbaar op iOS en Android

We hebben het veilig en eenvoudig gemaakt om crypto te kopen, verkopen en te bewaren met onze mobiele apps. Zo kan je altijd en overal over je crypto beschikken en handelen wanneer jij dat wilt.

Bitcoin Meester heet nu BCM

Met de naamswijziging naar BCM lanceren wij onze iOS en Android app. Totdat de web app klaar is blijft het mogelijk de Bitcoin Meester webapp te gebruiken.

Login op bitcoinmeester.nl

In the past day

Wat is Binance Coin (BNB)?

Binance Coin (BNB) is een cryptocurrency die is uitgebracht door Binance, een van de grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld. Binance Coin is de eigen munt van het Binance Chain-ecosysteem en kan worden gebruikt om te handelen en vergoedingen te betalen op het Binance-handelsplatform.

Voordelen van BNB

Houders van de Binance Coin krijgen verschillende voordelen op het Binance-handelsplatform. Een van de belangrijkste voordelen is korting op de transactiekosten tijdens het handelen op het platform. Als een gebruiker ervoor kiest om transacties uit te voeren met behulp van BNB in plaats van andere cryptocurrencies, kan hij of zij tot 25% korting ontvangen op de handelskosten.

Een ander voordeel van BNB is dat het gebruikt kan worden om te investeren in ICO's (Initial Coin Offerings) die op het Binance Launchpad-platform worden aangeboden. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om exclusieve tokens te kopen voordat ze op andere beurzen worden verhandeld. Binance heeft ook veel partnerschappen met andere bedrijven. Zo is het mogelijk om in Decentraland BNB te gebruiken ter betaling en kun je bij andere games worden uitbetaald in BNB.

Binance Coin heeft ook een uniek kenmerk genaamd het "auto-burn" systeem, waarmee het totale aanbod van de munt wordt teruggebracht tot 100.000.000 Binance Coins. Dit gebeurt door regelmatig Binance Coins uit de omloop te halen en deze te vernietigen, met als doel om schaarste te creëren en de waarde van de munt te behouden.

In het algemeen wordt Binance Coin beschouwd als een van de meest waardevolle cryptocurrencies, met een sterke groei en een groot potentieel voor de toekomst. Het is een populaire keuze onder handelaren en beleggers vanwege de vele voordelen die het biedt op het Binance-handelsplatform.

BNB kopen bij BCM

Bij BCM, een betrouwbare cryptobroker, kun je Binance Coin (BNB) kopen met Euro via diverse betaalmethoden zoals iDeal en SEPA. Met BCM heb je een veilige en eenvoudige manier om BNB te kopen en te verhandelen. Daarnaast biedt BCM ook de handige "any to any" functie aan, waarmee je BNB direct kunt omwisselen voor andere cryptocurrencies zonder transactiekosten. Dit maakt BCM een aantrekkelijke keuze voor BNB-beleggers die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve manier om in Binance Coin te investeren.