Beschikbaar op iOS en Android

We hebben het veilig en eenvoudig gemaakt om crypto te kopen, verkopen en te bewaren met onze mobiele apps. Zo kan je altijd en overal over je crypto beschikken en handelen wanneer jij dat wilt.

Bitcoin Meester heet nu BCM

Met de naamswijziging naar BCM lanceren wij onze iOS en Android app. Totdat de web app klaar is blijft het mogelijk de Bitcoin Meester webapp te gebruiken.

Login op bitcoinmeester.nl

In the past day

Wat is Polkadot (DOT)?

Polkadot is een blockchain-platform dat is ontworpen om verschillende blockchains en verschillende soorten digitale activa te verbinden. Het maakt het mogelijk om verschillende soorten data en activa tussen verschillende blockchains te verplaatsen, waardoor blockchains met een silo-structuur worden verbonden en een ecosysteem van verschillende blockchains wordt gecreëerd. Dit maakt het mogelijk om toepassingen te bouwen die gegevens en functionaliteit van verschillende blockchains gebruiken en waardevollere diensten te bieden aan gebruikers. Het Polkadot-platform gebruikt zijn eigen cryptocurrency, DOT, als het native token en het is ontworpen om schaalbaar, veilig en interoperabel te zijn.

Polkadot als brug

Polkadot is een blockchain-ecosysteem dat is opgericht door de voormalige mede-oprichter van Ethereum, Gavin Wood. Het platform streeft naar interoperabiliteit en connectiviteit tussen verschillende blockchains, waardoor het mogelijk wordt om applicaties te bouwen die gebruik maken van de voordelen van verschillende blockchains. Dit betekent dat Polkadot een brug slaat tussen blockchains, waardoor er een geïntegreerd ecosysteem ontstaat van verschillende blockchains die samenwerken.

Substrate netwerk

Het Polkadot-platform is gebouwd met behulp van het Substrate-framework, dat is ontworpen om het gemakkelijker te maken om aangepaste blockchains te bouwen en te implementeren. Dit betekent dat ontwikkelaars op het Polkadot-platform gemakkelijk hun eigen aangepaste blockchains kunnen bouwen en deze kunnen integreren met andere blockchains op het Polkadot-netwerk.

Veiligheid

Het Polkadot-netwerk maakt gebruik van validators, die worden gekozen door nominators, om zo de veiligheid van het netwerk te garanderen. Nominators selecteren validators die ze vertrouwen om transacties te verifiëren en nieuwe blokken aan de blockchain toe te voegen. Validators worden beloond voor hun werk in het netwerk met DOT-tokens, de native cryptocurrency van Polkadot.

Polkadot heeft ook een eigen governance-systeem, waarbij DOT-houders beslissingen kunnen nemen over de toekomst van het netwerk. Dit maakt het mogelijk voor de gemeenschap om samen te werken en beslissingen te nemen over de richting van het project.

Een ander belangrijk kenmerk van het Polkadot-platform is de schaalbaarheid. In tegenstelling tot sommige andere blockchains, heeft Polkadot een lineaire schaalbaarheid, wat betekent dat het netwerk net zo snel groeit als er meer nodes aan worden toegevoegd. Dit maakt het mogelijk om meer transacties te verwerken en de capaciteit van het netwerk te vergroten naarmate het groeit.

DOT kopen bij BCM

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke broker om DOT te verhandelen, dan is BCM een uitstekende keuze. BCM staat bekend om zijn sterke beveiligingsmaatregelen en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om DOT te kopen en verkopen. Met BCM kun je DOT kopen en verkopen tegen competitieve prijzen en heb je toegang tot een breed scala aan andere cryptomunten.