Overstapservice BCM

We begrijpen dat het overstappen van platform een uitdaging kan zijn, en daarom zijn we er om het proces zo soepel en veilig mogelijk te maken. We hebben een stappenplan samengesteld om je te helpen bij het overzetten van je crypto naar BCM. Ons team staat voor je klaar om je bij elke stap te ondersteunen, of het nu per e-mail, chat of telefonisch is.

Veilig en snel overstappen

Zorg ervoor dat je het juiste netwerk kiest bij het verzenden:

Wanneer je je crypto van Binance naar BCM overmaakt, is het belangrijk dat je het juiste netwerk selecteert. Deze informatie wordt duidelijk weergegeven in onze app tijdens het overdrachtsproces.

Download je handelsgeschiedenis van Binance:

Het is belangrijk dat je je handelsgeschiedenis van Binance downloadt en veilig bewaart voor je eigen administratie. Zo heb je toegang tot je eerdere transacties voor belasting- of andere doeleinden.

Maak gebruik van onze telefonische begeleiding:

Bij BCM begrijpen we dat dit een grote verandering is en dat je mogelijk hulp nodig hebt tijdens dit proces. Daarom bieden we telefonische begeleiding aan. Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om je bij elke stap te helpen.

Overstappen in de app

Selecteer de crypto die je wilt overzetten. Er verschijnt een melding dat je het juiste netwerk moet gebruiken. Het juiste netwerk wordt linksboven aangegeven. Dit walletadres (samen met tag/memo indien van toepassing) kun je gebruiken om je coins van Binance naar BCM te versturen.

Waarom kiezen voor BCM?

Eenvoudig en snel

Ons platform is super gebruiksvriendelijk en snel. Of je nu net begint met crypto of al ervaring hebt, bij BCM vind je alles wat je nodig hebt op één platform.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij zijn geregistreerd bij de DNB, houden klanttegoeden 1:1 aan en beheren die in een aparte stichting derden gelden.

Nederlandse broker

Wij houden van contact en doen er alles aan om je te helpen. Een BCM klant verdient de beste hulp, ongeacht de vraag of taal.

Support

BCM wil crypto en blockchain voor iedereen toegankelijk maken. Wij zijn bereikbaar per mail, chat én telefoon om je te helpen met al je cryptovragen.

085 007 6000

maandag t/m vrijdag. Van 09:00 - 17:00 uur.

support@bcmtoday.com

Je kunt ons altijd een e-mail sturen.