Beschikbaar op iOS en Android

We hebben het veilig en eenvoudig gemaakt om crypto te kopen, verkopen en te bewaren met onze mobiele apps. Zo kan je altijd en overal over je crypto beschikken en handelen wanneer jij dat wilt.

Bitcoin Meester heet nu BCM

Met de naamswijziging naar BCM lanceren wij onze iOS en Android app. Totdat de web app klaar is blijft het mogelijk de Bitcoin Meester webapp te gebruiken.

Login op bitcoinmeester.nl

In the past day

Wat is Solana (SOL)?

Solana is een blockchain-platform dat in 2017 is ontworpen om snel en efficiënt transacties te verwerken. Het gebruikt een consensus-algoritme genaamd "Proof-of-Stake" (PoS), dat een grote hoeveelheid transacties per seconde (TPS) mogelijk maakt. Dankzij dit algoritme is Solana in staat om tot 65.000 transacties per seconde te verwerken, wat het een van de snelste blockchain-platformen maakt. Dit maakt het bijvoorbeeld geschikt voor Decentralized Finance (DeFi) -toepassingen die een hoge transactiedoorvoer vereisen.

Transactiekosten

Solana is ook ontworpen om lagere kosten voor transacties te bieden dan andere platformen, waardoor het aantrekkelijk is voor gebruikers en ontwikkelaars. In vergelijking met Ethereum en Bitcoin is Solana relatief nieuw. Dit betekent ook dat de ontwikkelaars hebben kunnen leren van andere projecten zoals Ethereum. Er zijn verschillende innovaties die Solana onderscheiden van andere blockchains. Op de website van Solana zijn al deze innovaties uitgelegd. Alle innovaties zijn erop gericht om Solana de snelste en meest bruikbare blockchain te maken.

Schaalbaarheid

Solana wordt vaak beschouwd als een schaalbare oplossing voor de toekomst, in tegenstelling tot andere blockchain-platforms zoals Ethereum die worstelen met schaalbaarheidsproblemen. Solana biedt ook ondersteuning voor smart contracts, waardoor ontwikkelaars de mogelijkheid hebben om decentralisatie-toepassingen te bouwen en te implementeren.

Het is echter wel belangrijk om te weten dat de koers van Solana fluctueert en dat de waardestijgingen en -dalingen van cryptocurrencies onvoorspelbaar kunnen zijn. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Solana, is BCM een goede keuze. BCM biedt  een eenvoudige en gemakkelijke manier om Solana te kopen, evenals andere cryptocurrencies. BCM biedt ook een gebruiksvriendelijk platform en een breed scala aan betaalmogelijkheden, met veel aandacht voor veiligheid.

Hoe koop je Solana bij BCM?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van Solana (SOL) bij BCM, dan kun je het proces beginnen door een account aan te maken en geld te storten. Geld storten kan onder andere met SEPA en iDeal. Nadat je geld hebt gestort, kun je SOL kopen door te navigeren naar de SOL-pagina en het aantal SOL-tokens dat je wilt kopen in te voeren. Het is belangrijk om op te merken dat de prijzen van cryptocurrencies zoals SOL volatiel kunnen zijn.

Hoe verhandel je Solana bij BCM?

Als je al in het bezit bent van SOL-tokens, kun je deze verhandelen bij BCM. Dit kan door te navigeren naar de SOL-pagina en te kiezen voor de optie om SOL te verkopen. Vervolgens kun je het aantal SOL-tokens invoeren dat je wilt verkopen en de verkoopprijs instellen. Als er kopers zijn die geïnteresseerd zijn in het kopen van jouw tokens tegen de door jou opgegeven prijs, zal de transactie plaatsvinden en zal je de opbrengst van de verkoop ontvangen.