Veiligheid

Update over recente inlogproblemen bij BCM

March 5, 2024

Zoals sommigen van jullie wellicht hebben gemerkt, was er gisteravond een korte periode waarin het inloggen op onze app voor nieuwe sessies niet mogelijk was. Dit heeft vragen en bezorgdheden opgeroepen, en transparantie hierover vinden we essentieel.

Ten eerste willen we jullie geruststellen dat alle funds in de wallets gedurende deze tijdelijke onderbreking volkomen veilig zijn geweest. Na grondig onderzoek hebben we vastgesteld dat de oorzaak van deze onderbreking te wijten was aan een probleem met een externe afhankelijkheid binnen het inlogproces. Dit issue had als gevolg dat gebruikers die probeerden in te loggen tijdelijk geen toegang hadden tot de app.

We hebben direct actie ondernomen en reeds gisteren een workaround geïmplementeerd, waardoor inloggen weer mogelijk werd. Momenteel werken we aan verdere maatregelen om te verzekeren dat dergelijke situaties in de toekomst worden voorkomen. Ons doel blijft om de betrouwbaarheid en stabiliteit van onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat deze tijdelijke onderbreking heeft veroorzaakt, met name voor gebruikers die probeerden in te loggen. We waarderen jullie geduld en begrip terwijl we werken aan het verbeteren van onze services.

Het BCM-team