Crypto

BCM bundelt krachten met wereldwijd toonaangevend crypto platform Kraken

October 4, 2023

BCM bundelt krachten met wereldwijd toonaangevend crypto platform Kraken

In een spannende ontwikkeling voor het Nederlandse cryptocurrency-landschap, zijn we verheugd om een overeenkomst aan te kondigen met Kraken, een van de wereldleidende crypto platforms, voor de overname van BCM (Coin Meester B.V.), een van de toonaangevende crypto brokers in Nederland. Deze overname is een strategische stap voor Kraken en benadrukt hun toewijding om hun Europese aanwezigheid uit te breiden door gebruik te maken van hun sterke financiële positie en uitgebreid productaanbod.

BCM: Navigeren aan het Nederlandse crypto front

Opgericht in 2017, is BCM snel uitgegroeid tot een prominente Nederlandse crypto broker. BCM staat geregistreerd als Nederlandse crypto service provider bij De Nederlandsche Bank (DNB) en biedt diensten aan om crypto te kopen, verkopen en te staken, met toegang tot meer dan 170 cryptocurrencies en sterke lokale financieringsmogelijkheden. Met deze overname wil Kraken zijn positie op de Nederlandse markt versterken en een solide basis leggen voor toekomstige groei door continue investering en innovatie.

De combinatie

Voor Kraken, bekend om zijn uitgebreide productaanbod, marktleidende liquiditeit, superieure beveiligingsnormen en 24/7 klantenservice, is deze overname meer dan slechts een zakelijke transactie. Het is een erkenning van BCM's sterke voetafdruk in Nederland en diepgaande lokale marktkennis, evenals de toewijding van BCM aan transparantie, veiligheid en de lokale crypto community. De twee partijen die samenkomen beloven een synergie te creëren die tot doel heeft de crypto-ervaring voor Nederlandse gebruikers te herdefiniëren.

Kraken's Europese visie

De Nederlandse markt, bekend om zijn geavanceerde economie, innovatiecultuur en indrukwekkende crypto adoptie percentages, vormt een belangrijk deel van Kraken's Europese uitbreidingsstrategie.

Deze zet volgt snel op de recente introductie door de Europese Commissie van het Markets in Crypto-Assets (MiCA) regelgevend kader. Dergelijke initiatieven hebben industriegiganten als Kraken aangemoedigd om met vertrouwen hun Europese operaties te versterken.

Wat dit betekent voor BCM klanten?

Als je een BCM klant bent, zullen er geen directe veranderingen zijn in je huidige ervaring. De voorgestelde overname is nog steeds onderhevig aan het verkrijgen van de vereiste regelgevende goedkeuringen, waaronder die van de bij De Nederlandsche Bank (DNB). Blijf ons volgen in dit spannende, nieuwe hoofdstuk, en bedankt voor je blijvende steun en vertrouwen.