Crypto

Belangrijke update: Aankomende delistings op BCM

December 13, 2023

Als platform dat zich inzet voor het bieden van een veilige en hoogwaardige handelsomgeving, beoordelen we regelmatig de coins die op BCM zijn genoteerd. Dit proces is essentieel voor het handhaven van onze standaarden en het beschermen van de belangen van onze gebruikers. We willen je informeren over de delisting van bepaalde coins van ons platform.

Waarom voeren we delistings uit?

Bij BCM is onze prioriteit om de veiligheid en integriteit van de handelservaring te waarborgen. Om dit te bereiken, voeren we periodieke evaluaties uit van alle BCM genoteerde coins. Deze evaluaties richten zich op verschillende factoren, waaronder liquiditeit en handelsvolume van de coin. Wanneer een coin niet langer voldoet aan onze hoge normen kan dat leiden tot een delisting ervan. Deze aanpak is cruciaal voor het beschermen van de belangen van onze gebruikers en het handhaven van de kwaliteit van ons platform.

Delistings

Na onze laatste beoordeling hebben we besloten om de volgende tokens te delisten, met ingang van 27-12-2023 23:59 (CEST):

  • Nuls (NULS)
  • VIDT DAO (VIDT)
  • Firo (FIRO)
  • Golem (GLM)

Klanten die één of meer van de gedeliste coins bezitten krijgen de mogelijkheid om deze coins te verkopen of naar hun externe wallets over te dragen voor het einde van de opnameperiode. Dit is ook per e-mail naar deze klanten gecommuniceerd. Bij geen actie van de klant is het belangrijk op te merken dat na de opnameperiode de delisted coins worden omgezet in euro’s, en de opbrengsten worden bijgeschreven op de BCM-accounts van de gebruikers.

Als je vragen of zorgen hebt over het delisting-proces of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons support team.