Listings

Centrifuge: Nieuwe listing op BCM!

December 28, 2023

Centrifuge (CFG) Nu Verkrijgbaar bij BCM voor Handel

Vanaf vandaag kun je bij BCM handelen in Centrifuge (CFG), een digitale valuta die echte activa verbindt met de blockchain. CFG maakt leningen toegankelijker voor kleine bedrijven en biedt investeerders stabiele rendementen via het DeFi-protocol.

Wat doet Centrifuge?

Centrifuge vergemakkelijkt de toegang tot krediet voor kleine bedrijven en biedt stabiele rendementen voor investeerders. Dit DeFi-leenprotocol integreert naadloos met traditionele financiën, wat zorgt voor soepele liquiditeitspools en innovatieve kredietoplossingen.

Wat is er speciaal aan Centrifuge?

Centrifuge's Tinlake-app faciliteert de tokenisatie van echte activa tot NFT's op de blockchain. Hierdoor worden activa gemakkelijk gefinancierd en verhandeld, terwijl CFG-tokens governance-rechten verlenen aan houders voor toekomstige ontwikkelingen.

De CFG token wordt gebruikt om transacties te voltooien op het platform. Verder wordt CFG ook gebruikt om het netwerk te beveiligen en te stemmen over upgrades aan het protocol en andere belangrijke beslissingen.

Begin vandaag nog met handelen in CFG bij BCM en ontdek de nieuwe mogelijkheden die Centrifuge biedt in de wereld van DeFi!