Crypto

Doe mee aan onze gebruikerstest en help BCM te verbeteren!

January 16, 2024

Bij BCM geloven we dat de beste manier om jouw gebruikerservaring te verbeteren, is door directe feedback van jou, onze gebruiker. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan onze nieuwste gebruikerstest. Je mening is essentieel voor ons, en dit is jouw kans om direct invloed uit te oefenen op de look & feel van BCM.

Hoe je kunt helpen

We hebben een aantal nieuwe prototypes ontwikkeld als potentiële alternatieven voor bestaande schermen in onze app. We zijn benieuwd of deze veranderingen een verbetering zijn. Jouw taak is simpel: bekijk de prototypes en vertel ons welke je het beste vindt.

Het testproces:

  1. Geef je eerlijke mening: Wees niet bang om eerlijk te zijn. Er zijn geen goede of foute antwoorden.
  2. Kies jouw voorkeur: We zullen je verschillende ontwerpopties laten zien, zoals stakingslocaties en portfolio-pagina's. Vertel ons gewoon welke je het beste vindt.

Klaar om te beginnen?

Jouw feedback is cruciaal voor ons. Het helpt ons om te begrijpen wat werkt en wat niet, en hoe we de BCM-app nog gebruiksvriendelijker kunnen maken. Het geven van feedback kost ongeveer 5 minuten van je tijd, en je kunt deelnemen op een moment dat het jou uitkomt. Klik op de onderstaande knop en start meteen met testen. Jouw inbreng is waardevol en wordt enorm gewaardeerd door het hele BCM-team!