Crypto

Fetch.ai, SingularityNET en Ocean Protocol bundelen hun krachten tot de Superintelligence Alliance

March 29, 2024

Fetch.ai, SingularityNET, en Ocean Protocol bundelen hun krachten tot de Superintelligence Alliance, een samenwerking van drie toonaangevende gedecentraliseerde AI-bedrijven. Als onderdeel van deze alliantie zullen de tokens van deze projecten (FET, AGIX, OCEAN) samensmelten tot één nieuwe token: het Artificial Superintelligence (ASI) token.

Wat betekent dit voor jou?

Bij goedkeuring van de fusie, die zal worden bepaald door een stemproces, zullen je FET, OCEAN en / of AGIX-tokens worden omgewisseld voor Artificial Superintelligence tokens (ASI). Deze wisselkoers is vast en zal niet wijzigen.

  • Voor FET-tokens zal de omwisseling tegen een verhouding van 1:1 zijn. Heb je bijvoorbeeld 50 FET, dan ontvang je 50 ASI.
  • Ocean tokenhouders ontvangen 0.433226 ASI voor elk OCEAN-token.
  • Agix-tokenhouders ontvangen  0.433350 ASI voor elk AGIX-token.
  • Het totale aanbod van ASI tokens zal 2.63 miljard bedragen.

Wat moet je doen?

Helemaal niets. De overgang naar ASI wordt volledig automatisch geregeld voor de tokens in je BCM-account. Dit proces start na goedkeuring door de communities van de verschillende projecten, met een stemming die eindigt op 16 april. Tot die tijd wachten we op de goedkeuring en de volgende stappen in het merge- en swap-proces.

Swap naar ASI

Maak je geen zorgen over het swap-proces; wij regelen dat voor je, mits er een definitieve go is voor de fusie. Je wordt tijdig per e-mail geïnformeerd over het moment van de swap, zodat je precies weet wanneer je tokens omgezet worden naar ASI.

Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze helpdesk.