Listings

Nieuwe listing: BLUR

November 7, 2023

Nieuwe aanwinst: BLUR komt naar BCM!

Bij BCM zijn we verheugd om onze nieuwste aanvulling aan te kondigen: BLUR, een no-fee NFT-marktplaats, is vanaf heden beschikbaar voor handel op ons platform.

Wat is BLUR?

Blur is geen gewone NFT-marktplaats. Het is speciaal ontworpen voor professionele NFT-handelaren en biedt geavanceerde functies waardoor het snel de favoriet werd onder de kenners. Met opties zoals "floor sweeping" over meerdere marktplaatsen, snelle "snipe reveals," en portfolio-analysetools, streeft BLUR ernaar om de ervaring van NFT-handelaren naar een hoger niveau te tillen.

Wat Blur echt bijzonder maakt, is de introductie van zijn eigen native token, BLUR. Dit token biedt gebruikers mogelijkheden die niet beschikbaar zijn bij bijvoorbeeld OpenSea, een andere grote NFT marktplaats. Houders van BLUR kunnen deelnemen aan het governance-protocol van het platform en profiteren van een community-eigen marktplaats.

Verschillen tussen BLUR en OpenSea

Waar OpenSea vaak de eerste NFT-marktplaats is waar mensen aan denken, is Blur minder gericht op het grote publiek. Om zich te onderscheiden van OpenSea heeft de oprichter van Blur (Tieshun Roquerre) zijn platform gericht op meer professionele handelaren die als doel hebben om geld te verdienen. OpenSea is een gebruiksvriendelijker platform met minder opties.

De visie achter BLUR

Achter dit spannende project staat de mede-oprichter van BLUR, Tieshun Roquerre, ook bekend als Pacman. Zijn visie was om een platform te creëren dat tegemoetkomt aan de behoeften van meer ervaren NFT-handelaren. Hij wilde een platform dat net zo snel en efficiënt was als de beurswereld, maar dan voor NFT's. Pacman vond de bestaande platforms te traag en omslachtig voor doorgewinterde NFT-handelaren, en daarom ontstond BLUR.

Met de steun van investeerders en een team van ervaren bouwers heeft Blur in korte tijd indrukwekkende stappen gezet in de wereld van NFT's.

Wat betekent dit voor jou?

Met de toevoeging van BLUR aan ons platform krijg je toegang tot een nog breder scala aan mogelijkheden in de NFT-wereld. Of je nu een doorgewinterde handelaar bent of gewoon nieuwsgierig naar deze opkomende activaklasse, BLUR opent deuren naar spannende kansen.