Listings

Belangrijke update: aankomende delistings

February 9, 2024

Als toegewijd platform voor een veilige en kwalitatieve handelservaring, evalueren wij regelmatig de op BCM genoteerde coins. Deze beoordelingen zijn cruciaal om onze kwaliteitsstandaarden te handhaven en onze gebruikers te beschermen. Wij informeren je hierbij over de aanstaande delisting van bepaalde coins.

Redenen voor delisting

Onze topprioriteit bij BCM is het veiligstellen van een veilige en betrouwbare handelsomgeving. We evalueren regelmatig alle genoteerde coins op criteria zoals liquiditeit en handelsvolume. Coins die niet meer aan onze strenge criteria voldoen, worden gedelist. Deze procedure is essentieel om onze gebruikers te beschermen en de integriteit van ons platform te waarborgen.

Aankomende delistings

Na zorgvuldige overweging delisten we de volgende coins van het BCM platform met ingang van 26-02-2024 23:59 (CET):

  • Theta Token (THETA)
  • Theta Fuel (TFUEL)
  • IOTA (MIOTA)
  • Syscoin (SYS)

Gebruikers in het bezit van deze coins hebben tot het einde van de opnameperiode de tijd om ze te verkopen of op te nemen naar een andere, persoonlijke wallet. We hebben hierover gecommuniceerd via e-mail. Indien geen actie wordt ondernomen, zullen deze coins na de opnameperiode worden omgezet in euro's en gecrediteerd op de BCM-accounts.

Support

Voor vragen of ondersteuning rondom de delisting, staat ons support team klaar om te helpen.