Listings

Jito (JTO) nu beschikbaar op BCM

May 17, 2024

Jito (JTO) richt zich op het revolutioneren van liquid staking op de Solana blockchain door gebruik te maken van Maximum Extractable Value (MEV) beloningen. Door SOL-tokens te staken in de Jito Stake Pool, ontvangen gebruikers JitoSOL-tokens, die zowel liquiditeit als MEV-beloningen combineren. Deze innovatieve benadering verhoogt de kapitaalefficiëntie en biedt voordelen voor DeFi-gebruikers.

Wat doet Jito?

  • Liquid Staking en MEV Beloningen: Jito stelt gebruikers in staat om hun SOL-tokens te staken en JitoSOL-tokens te ontvangen. Deze tokens bieden liquiditeit en maken het mogelijk om MEV-beloningen te verdienen, wat winstkansen zijn die voortkomen uit het optimaliseren van transactiebestellingen op de blockchain.
  • Decentralisatie en Netwerkprestaties: Door gebruik te maken van stake pools, decentraliseert Jito het netwerk door de inzet te verdelen over meerdere validator nodes. Dit verbetert niet alleen de prestaties van het Solana-netwerk, maar ondersteunt ook validators van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een robuust en veilig blockchain-ecosysteem.
  • Niet-Bewarende Veiligheid: JitoSOL werkt op niet-bewarende basis, wat betekent dat gebruikers de controle over hun activa behouden, zelfs als Jito ophoudt te bestaan. De veiligheid van het platform wordt versterkt door uitgebreide audits en multi-signature operaties, waarbij consensus van de meerderheid van het oprichtingsteam vereist is voor wijzigingen.
  • Governance met JTO Tokens: JTO-tokens fungeren als governance tokens binnen het Jito-ecosysteem. Houders kunnen deelnemen aan de ontwikkeling en besluitvormingsprocessen van het protocol, wat zorgt voor een gedecentraliseerd en gemeenschapsgericht governance-model. Dit stelt gebruikers in staat een directe impact te hebben op de evolutie van het Jito-netwerk.

Jito op BCM

Door Jito (JTO) beschikbaar te maken op BCM, bieden we onze gebruikers toegang tot geavanceerde liquid staking-oplossingen op de Solana blockchain. Deze listing weerspiegelt BCM's toewijding aan het ondersteunen van innovatieve projecten en het bieden van een breed scala aan activa aan onze wereldwijde gebruikers. Door de handel in JTO mogelijk te maken, ondersteunt BCM de groei van gedecentraliseerde financiën en stelt het gebruikers in staat hun JTO-bezit te vergroten door actieve handel en deelname aan het protocol.