Listings

Nieuwe listing: BCM verwelkomt Pyth Network (PYTH)

January 12, 2024

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Pyth Network (PYTH) nu deel uitmaakt van ons groeiende aanbod van digitale activa.

Wat is Pyth Network?

Pyth Network is een geavanceerd platform dat een cruciale rol speelt in de wereld van blockchain en gedecentraliseerde financiën (DeFi). In essentie is het een systeem dat nauwkeurige en actuele financiële marktgegevens verzamelt en beschikbaar stelt. Wat Pyth Network onderscheidt, is dat het zijn gegevens rechtstreeks verkrijgt van meer dan 90 betrouwbare bronnen, zoals grote financiële instellingen en beurzen. Deze aanpak zorgt ervoor dat de gegevens die Pyth Network levert niet alleen betrouwbaar, maar ook uiterst nauwkeurig zijn.

Waarom is Pyth Network belangrijk voor DeFi?

In de wereld van DeFi is accurate en tijdige informatie cruciaal. Of het nu gaat om het handelen in cryptocurrencies, het uitlenen van middelen, of andere financiële activiteiten, het hebben van betrouwbare gegevens helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Pyth Network maakt dit mogelijk door real-time data te leveren die essentieel is voor deze activiteiten.

Hoe werkt Pyth Network?

Pyth Network maakt gebruik van wat men noemt een 'Pull Oracle' systeem. Dit betekent dat applicaties op de blockchain, wanneer ze dat nodig hebben, zelf de meest recente prijsinformatie kunnen 'ophalen'. Dit is een efficiënte manier om met gegevens om te gaan, omdat het onnodige operaties en kosten bespaart. Meer dan 250 applicaties op meer dan 45 verschillende blockchains maken al gebruik van Pyth Network's gegevens.

Wat betekent de listing van PYTH voor BCM gebruikers?

Door PYTH beschikbaar te stellen, bieden we onze gebruikers de mogelijkheid om deel uit te maken van deze innovatieve benadering van marktgegevens in de blockchainruimte. Dit betekent dat onze gebruikers nu kunnen investeren in PYTH en daarmee de mogelijkheid hebben om hun beleggingsportefeuille te diversifiëren in het snelgroeiende veld van DeFi.